sâmbătă, 19 februarie 2011

legatura noastra cu ingerii....


Cand te simti singur nu uita ca ingerii tai sunt langa tine, te privesc, ajuta, ingrijesc sufletul tau sa nu cada in ispita, te iubesc neconditionat, precum ai intr-un vis de lumina, nemarginit. Suntem infranati de propria noastra imputinta de a vedea adevarul si lumina, ceea ce ne face mai ignoranti pe zi ce trece.
Incerci mereu sa scapi de ceea ce vezi in fiecare zi, sa visezi la lucruri nemaivazute, sa afli anumite raspunsuri cat mai departe posibil pentru a-ti ineca amarul, dar nu intelegi ca toate raspunsurile sunt in tine si acolo este portalul spre vis, care este o realitate a altora. Realitatea noastra este o picatura intr-un ocean, un pas spre realitatea universului, care reprezinta un vis frumos ascuns in cele mai negre cosmaruri ale tale.
Singuratatea este raspunsul la ignoranta ta, care se manifesta ca o cauza efect in tot ceea ce faci in aceasta viata. Cand reusesti sa scapi de ea vei ajunge la gradul in care poti simti toate manifestarile ingerilor tai de lumina necreata. Atunci cand sufletul tau face parte din scanteia unui inger este foarte greu sa manifesti ceea ce esti in interior si altora. Clipele de durere aici in lumea asta parca ar fi o eternitate si cele frumoase niste secunde, te vindeci greu si simti pe zi ce trece ca trupul asta e stricat si te inchizi in tine. Acest trup nu este stricat, este doar slab, ajutal sa creasca in si vei putea aduce la lumina ceea ce esti la interior.
Cu timpu am invatat si am inteles un lucru, copii isi aleg parintii, dupa anumite criterii, pentru ca parintii sa ne ofere un trup in care sa ne manifestam in plan fizic. Multi dintre noi credem ca am gresit trupul, dar nu este asa, problemele din viata noastra cauzate in mare parte de parinti sunt marja noastra pentru a vedea ca ceea ce facem e gresit si trebuie sa ne schimbam. Fiecare dintre noi se intrupeaza cu un scop, misiune, toate sunt importante, atunci cand una nu se infaptuieste celelalte misiuni, oameni au de suferit. Lumea nu sta intr-o singura persoana, dar o poate schimba major prin alegerile sale. Atunci cand faci alegeri sa-ti fie personal bine pe termen lung vei avea de suferit si numai cand vei sacrifica binele tau pentru altii pe termen lung se va vedea bunatatea de care ai dat dovada.
Lasati lumea sa viseze ca atunci nu vor avea de ce sa mai traiasca, nu vor mai avea scop si in fiecare zi, secunda dupa secunda se pierd pe ei insisi, vor muri in viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu