sâmbătă, 15 decembrie 2012

vine Craciunul...!

          
        Cu toții așteptăm să vină, cu toții ne gândim la momente de neuitat alături de familie, acea sărbătoare când un prunc, a schimbat această lume pentru totdeauna și a adus un pic de iubire în inimile noastre, Crăciunul.
        Acesta este momentul în care ar trebui să uităm de viața pe care o ducem, de greutățile pe care le avem zilnic și să punem familia pe primul loc. Orice oraș, orice casă se îmbracă în straie de sărbătoare pentru a se bucura de alegerile noastre, de a ne aduce pe fețe zambetul crud și simplu a unui copil. Ne este alături și natura care an de an este plină de puritate aducând cu ea o liniște feroce, doar pentru a ne da ocazia să fim împreună.
          Observi trecând pe lângă tine, copii care ard de nerăbdare să vină Moșu, să le ofere cadouri celor mai cuminți dintre ei. Încă un moment din viețile noastre când aceste mici furnicuțe aduc fericire si bucurie în inimile noastre doar prin simplitate, un colind și un zâmbet. Toate planurile par că merg pe făgașul natural atunci când toată familia asistă la împodobirea bradului.
           Mă gândesc, de ce toată lumea își dorește, spune, să fim mai buni, mai darnici de Crăciun, doar de Crăciun... în restul anului suntem în vacanță?
           O mare parte dintre noi, Crăciunul reprezintă doar multă mâncare, băutură și am uitat cum se ne bucurăm de lucrurile simple care ne fac această viață mai frumoasă. Pot adăuga, multe personalități ale timpului cum își spală din imaginea prin cadouri date familiilor sărace, copiilor orfani. Felicitări acestora, problema se pune astfel: de un ajutor au nevoie si în restul anului! un scop să le oferi în această viață, un impuls, un sfat ar conta mai mult decât orice cadou material pe care l-ai putea oferi în această viață!
           Cu această imagine putem doar spera la un miracol de Crăciun că va veni în sufletul nostru, astfel ne va aduce spre o cale mult mai simplă și mai dreaptă pentru toți!      (iubire, adevăr, o singură entitate)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu