marți, 19 ianuarie 2010

poveste de dragoste ...

Am crescut .... am ajuns la o varsta frumoasa, dar totusi frageda 18 ani, si-n acest timp am aflat o taina care isi va pune amprenta asupra viitorului meu: cum sa iubesti....
Cum Terra este creata de Dumnezeu din patru elemente : pamant, aer , foc si apa care impreuna au creat cea mai perfecta fiinta, omul ... asa iubirea este creata din patru elemente : singurul lucru pentru care omul traieste , gasirea jumatatii (pamant); aripile jumatatii tale care te indruma spre cer (aer); pasiunea cu care este intretinuta flacara, iubirii (focul) si nevoia de a sta langa jumatate (apa).
Cu ajutorul a mai multor persoane am aflat : love is a ilusion of your desire! o sa va explic si de ce, dar mai intai, doresc sa va spun, nu va jucati cu sentimentele altor persoane si nu ezitati sa va exprimati sentimentele fata de o alta persoana pentru ca doare, tare mult, cand o vezi zi de zi si mai ales atunci cand e cu alta persoana,iar tu stai si o astepti , sperand ca-ti va mai da o sansa . Observ ca aceasta rana se tot adanceste dar asta e greseala mea si sper ca voi sa nu o faceti, dar sa revin .... dc cred ca iubirea este o iluzie a propriei dorinte. Intr-o zi iti vei gasi jumatatea, ve-ti fi un cuplu fericit ..considerat de altii perfect, totul este frumos nu poti trai fara ea, simti ca este ca aerul pentru tine... dar ceva se schimba, te iubeste .. dar in secret, pe ascuns, crezand ca tu esti perfect, vazandu-si numai defectele si crede ca mai bine ar fi sa te lase sa zbori, si-ti frange inima. Tu incerci sa o gasesti dar ea a disparut fara urma, ca o adiere in vazduh si o astepti... dar oare se va intoarce?
Eu cred cu tarie ca se intampla , deoarece lipsei de sacrificiu, incredere in sentimentele proprii si ale partenerei.
Intr-o zi , trecand o adiere de vant am auzit de suflete pereche, pentru acestea iubirea nu are bariere, astfel incat pocalul de foc al iubirii nestingandu-se, chiar si-n Rai... unde Dumnezeu le va da inca o sansa de a se mai iubi pe Pamant, pentru o clipa si sper ca-mi voi gasi acest suflet pereche...
In scurta mea povestire sper ca a-ti inteles ideile imprimate subtil si sper sa aveti parte de dragoste........si nu uitati : dragostea nu a fost inventata de un vanzator de flori!

Un comentariu:

  1. Nu incercarea de a fi special te aproprie de propria ta persoana , ci , ceea ce reprezinti atunci cand esti tu .Dragosteaa cunoaste rani , bucurii , zambete, imbratisari , ocolisuri , drumuri prin frig, oglinzi , ceva ascuns , dar ceva ce vei descoperi pe tot parcursul vietii .
    Frumos >:D<

    RăspundețiȘtergere